Καλωσορίσατε

Λίγα λόγια για τη πανσιόν μας

Η πανσιόν Ελένη είναι μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση που βρίσκεται στο κέντρο της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου. Περπατώντας στα λιθόστρωτα σοκάκια της μπορείτε να επισκεφθείτε τα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης, όπως το Παλάτι του μεγάλου Μαγίστρου, γνωστό και ως Κάστρο των Ιπποτών, το αρχαιολογικό μουσείο, και την εβραϊκή συναγωγή. Ενώ έξω από τα τείχη, στην σύγχρονη πόλη της Ρόδου, θα βρείτε το Ενυδρείο και το Καζίνο.

Ελάτε να σας φιλοξονήσουμε στο νησί των ιπποτών, την πανέμορφη Ρόδο!

Η ιστορία μας

Η επιχείρηση λειτουργεί από το 1989 και στο ξεκίνημά της είχε 8 μόνο δωμάτια, ενώ σήμερα έχει συνολικά 17 μετά την επέκταση που έγινε το 1996. Στον χώρο μας υπάρχουν δύο αυλές με λουλούδια όπου μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο του νησιού μας και την ησυχία που προσφέρει η Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, στην οποία ως μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO δεν επιτρέπεται η είσοδος σε αυτοκίνητα.

Η ελληνική φιλοξενία και η επιμονή μας στην καθαριότητα αποτελούν πρώτο και κύριο μέλημά μας, ώστε να νιώθετε σαν στο σπίτι σας και να απολαύσετε τη διαμονή σας. Στην πανσιόν μας παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση Wi-Fi σε όλους τους χώρους και μετά την πρόσφατη ανακαίνιση το 2013 ανανεώσαμε τον εξοπλισμό, τα είδη υγιεινής και τις υδραυλικές εγκαταστάσεις, ενώ προστέθηκαν και μονάδες air-condition παρ’ ότι τα δωμάτιά μας είναι λιθόκτιστα και παραμένουν δροσερά καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού.

Ενώ στην ανακαίνιση του 2018, όλα μας τα δωμάτια εξοπλίστηκαν με ανατομικά στρώματα και κρεβάτια με την υπογραφή της Linea Strom, μια από τις κορυφαίες εταιρίες κατασκευής στρωμάτων στην Ελλάδα.

Σημεία ενδιαφέροντος

Πληροφορίες για τις ομορφιές του νησιού μας

Ο σταθμός των λεωφορείων βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών από την πανσιόν, όπου μπορείτε ξεκινήσετε τη διαδρομή σας και να εξερευνήσετε όλο το νησί. Να επισκεφτείτε την Λίνδο, την αρχαία Κάμειρο, το Πρασονήσι, το πάρκο με τις πεταλούδες, τις Επτά Πηγές, την Παναγιά Τσαμπίκα και τόσα άλλα. Και φυσικά τις υπέροχες παραλίες με τα καταγάλανα νερά, από τις οποίες σας προτείνουμε του Άντονι Κουΐν, τα λουτρά της Καλλιθέας, την Τραγανού, την Τσαμπίκα και τα Βλυχά.

Διαβάστε περισσότερα